Een zonnebril voor je lens: natuurfotograaf Robbie Veldwijk over 84.5mm filters

In de nieuwste editie van online natuurfotografiemagazine denatuurin! schrijft Robbie Veldhuis:

Tijdens het fotograferen van landschappen maak ik vaak gebruik van de HDR-techniek. Dit om het landschap en de lucht dichterbij elkaar te brengen. Tijdens een photowalk van 055Photowalks raakte ik geïnspireerd door Adriaan Holsappel en besloot ik om een grijsverloopfilter aan te schaffen. Eigenlijk een soort zonnebril, die je op de horizon legt waardoor het licht tegengehouden wordt van de lucht.

Ik zal zeker nog meer met dit filter gaan werken, daar ben ik wel achter.

Het hele artikel is hier te lezen!

Dit bericht werd geplaatst in Review and getagd met 84.5mm, grijsverloopfilter, landschappen, review. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam check * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.