84.5mm lanceert Professional Line camerafilters

84.5mm, de Europese fabrikant van hoogwaarde camerafilters, onthult een nieuwe serie camerafilters: de 84.5mm Professional Line. Deze filters zijn vooral bedoeld voor outdoor-fotografie: landschappen, natuur, architectuur of modefotografie in de buitenlucht.

De filters zijn, net als de bestaande Classic Line, volledig compatible met het bekende “P-filtersysteem”. De nieuwe Professional Line filters hebben als grote voordeel dat ze met hun 84 x 150 mm groter zijn dan de bestaande filters (84 x 100 mm) en dus enorm flexibel in gebruik.

84.5mm Professional Line

Flexibeler in gebruik

De normale filters van 84 x 100 mm kunt u een beetje omhoog en omlaag schuiven in de filterhouder om het effect te beïnvloeden, afhankelijk van hoeveel “effect” u in de foto wilt en waar de horizon zich bevindt. Doordat deze nieuwe filters dus langer zijn, heeft u veel meer speelruimte bij het plaatsen van het filter. Het kan tot wel 6 cm omhoog en omlaag worden geschoven. Wilt u de overgang (grijs- of kleureffect) slechts een klein beetje toepassen in de toppen van de wolken? Of de hele bovenste helft van de foto? Het kan allemaal.

Ook volledig effect mogelijk

Een tweede voordeel van de Professional Line is dat ieder filter uit deze serie ook als een “full” of “solid” kleur- of grijsfilter gebruikt kan worden, omdat de helft van het filter een gradatie heeft en de andere helft een vaste kleur of grijstint.

Varianten

Net als de bestaande Classic Line filters zijn deze nieuwe filters verkrijgbaar in Light ND, Medium ND en Strong ND, maar ook als Medium Hard ND en Strong Hard ND voor als u een sterkere overgang wilt.

Verder komt ook de gehele lineup kleurverloopfilters beschikbaar als Professional Line editie.

84.5mm Professional Line

Wat kunnen deze filters voor u betekenen?

Deze grijs- en kleurverloopfilters zijn ontworpen om het dynamisch bereik van uw foto’s en video’s enorm te vergroten. Het is niet mogelijk om deze effecten na te bootsen met de PC. Omdat digitale camera’s een vrij beperkt dynamisch bereik hebben (veel minder dan het menselijk oog) wordt bij foto’s buitenshuis de lucht altijd overbelicht en de rest van de foto onderbelicht.

Door een grijsverloopfilter te gebruiken krijgt u betere foto’s en video’s met een geweldige dynamiek, volle kleuren en een realistische sfeer die u het beeld in lijkt te trekken!

Kleurzwemen? Niet met 84.5mm filters!

Een veelgehoord probleem met ND-filters is dat deze een nare kleurzweem hebben rond bijvoorbeeld wolken. Vaak is dit een paarse gloed. Dankzij onze hoogwaardige materialen en 3 jaar aan research hebben onze filters hier geen last van. Dit wordt bevestigd in vele reviews en awards voor onze produkten.

Topkwaliteit, gegarandeerd

Ieder filter wordt zowel met de met de hand als mechanisch/optisch geïnspecteerd op kwaliteit in ons lab en voorzien van een handtekening van de kwaliteitscontroleur.

We zijn enorm trots op deze nieuwe filters en weten zeker dat ze ook in uw fototas een plek meer dan waard zijn.

Kwaliteitsinspectie

Waar verkrijgbaar?

De filters zijn vanaf 27 december 2012 verkrijgbaar bij Camerafilterstore.nl, de Nederlandse distributeur van 84.5mm filters.

Dit bericht werd geplaatst in Assortiment and getagd met , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.